söndag 29 november 2009

En till bloggcandy!!!!

Som om inte en candy räckte! Här kommer ytterligare en. Den här gången vill jag att ni ska skriva ett julklappsrim till en julklapp som jag ska ge bort.Nämnligen en RAKAPPARAT. Personen som ska få apparaten läser inte min blogg, så det är lugnt :)

Skriv rimmet innan den 13/12 kl 20.00 så har ni chansen att vinna detta:
1 st stämpel Gran från Prickiform, 2 st små stämpeldynor VersaColor ( Evergreen och Green Tea). Bästa rimmet vinner :-)

Ha en fortsatt skön 1:a advent.

Kram // Kikki

BLOGGCANDY!
Här kommer jag med den utlovade överraskningen. En liten bloggcandy för att fira att jag blivit med blogg. Det enda ni behöver göra för att vinna, är att skriva en kommentar till detta inlägg. Ni har på er till den 13/12 kl 20.00. Då kommer jag att med lottens hjälp dra en vinnare. Candyn innehåller 3 st papper från Graphic 45, 1 alfabet (felt alpha chokolate), 1 förp Pearl Stickers Vintage, 1 st say it in Pearls, 1 förp Mitt Brads (reprint), Blommor (6 st KaiserCraft och 12 st Prima).

Ha det så gott!
Kram på er // Kikki

torsdag 26 november 2009

ÖVERRASKNING!!!

Håll utkik här i  bloggen i helgen. Lovar att det kommer nåt spännande, så sprid ryktet!

Kram Kikki

tisdag 24 november 2009

Julstädning!!!!!

Jaha ni, det är vad jag sysslar med om dagarna. JULSTÄDNING!!! Måste ju få bort lite damm så att mina tomtar vill  bo hos mej i år. Tack och lov, så har jag ju världens underbaraste Thomas. Utan hans hjälp skulle jag inte fixa julen :) I veckan är det städning som gäller,men till helgen kommer ljusstakar och stjärnor upp i fönsterna.För att inte tala om alla mina tomtar!!

Nä, här gäller det att agera medans ilet liggger i. Kanske, kanske att jag får lite tid över till pyssel sen.

Kram på er // Kikki

fredag 20 november 2009

Här kommer bilder på alster som Bm har gjort. Vilka papper hon använt har jag ingen aning om. Hon är så kreativ och påhittig denna kvinna så ni anar inte.  
Är det inte snygga grejer.  Har en grej till att visa men det blir en annan gång. Nu ska jag in till stan.

Kramar                      


Här kommer bilder av det som jag och min kära svägerska BM scrappade igår. Värmeljuskort kallar jag det. Jätteenkelt och jättekul att göra.
Då var det ju det här med papprena...... Det första ljuskortet är gjort av brun CS.Mönsterpappret är LadyBug&Friend, Förväntningar och Anglesang. Bandet är från mina gömmor. Egengjort tag som är stämplad och embossad.


Nästa kort är gjord av rod CS. Det mönstrade pappret kommer från BoBunny Nick Sleigh, fram och baksida. Stämpeln på tagen kommer från stämpelboden , och  stämpeln på kortet från Inkido. Bägge stämplarna är stämplade med distress aged mahogany, och embossade med clear. Spetsen är gammal och kommer från farmors kvarlåtenskaper.

Här kommer det ett par julkort.

På det här röda är stämpeln från Kort og godt Den är stämplad med distress ink aged mahogany och embossad med clear. Pappret tror jag är Inkido.





Här ett vintage-julkort. Pappret??? Bilden kommer från ett litet häfte som jag köpte av Nettan, på scrappträffen som NLS ordnade i Rosvik i oktober.
Stämpeln är från ett kit som vi fick köpa till Rosviks-träffen. Bandet är från mina gömmor.




Sista kortet för den här gången. Stämpel med tomtarna tror jag att jag köpte på Forma Hantverk. Den är målad med Tombow, Textstämpeln är antingen från Panduro eller Slöjddetaljer. Köpte den till jul i fjol, så därför kommer jag inte ihåg vart den kommer ifrån. Snöstjärnebradsen tror jag kommer från YooDo, och papprena lämnar vi....

I fortsättningen lovar jag att skriva ner vilket material jag använder. När dessa kort blev till, hade jag inte en susning om att jag skulle bli med blogg. Därför vet jag inte vart allt material kommer ifrån.

Nu är det en promenad med hunden som gäller.Sen en tur in till storstan
Piteå. Ha det mina vänner // Kikki

God Förmiddag på er. Lägger upp några kort jag gjort tidigare i höst.
Det här kortet var beställt av min äkting Thomas. Han hade en arbetskamrat som gick i pension i slutet av oktober, och när de avtackade honom fick han det här kortet och en present. Att det är knepigt att få ihop ett kort till en man. Måste skärpa mej och skaffa lite manliga stämplar... De här stämplarna har jag fått låna av underbara ScrappLotta. 1000 TACK!!

På insidan ville grabbarna att ett uttryck som Leif nästan alltid använde, skulle finnas med. Texten är på pitemålet, men jag vet inte om stavningen är rätt...
QK-alfabetet har jag fått låna av goa Catta. Jag har ingen aning var det mönstrade pappret kommer ifrån. Skruvnitarna har jag heller ingen susning var de kommer ifrån. Stämplarna  vet jag är målade med PM.
Det kommer mera......

torsdag 19 november 2009

GOODIEBAG HOS CATTA

God förmiddag på er där ute!
Jag tycker att ni ska ta er sväng in hos Catta. Hon har en underbar blogg, och så har en tävling på gång där man kan vinna en massa sköna prylar, Skynda er dit!!

Kramar Kikki

tisdag 17 november 2009

Scrap förening

Vill bara göra er uppmärksamma på Scrapföreningen jag är med i. NorthernLightSrappers heter den. Gör ett besök.

Nu har jag suttit framför datorn i alldeles för många timmar. Har försökt att få till en besöksräknare, men det verkar inte gå. Får göra ett nytt försök en annan gång. Vad jag skulle vilja ha hjälp med så är det att få en snygg hejdå avslutning. Så snälla hjälp mej. Antingen att ni mailar eller skriver ett inlägg.

Kram på er

Hur bloggen blev till.

Kände att jag bara måste få berätta om uppkomsten av min blogg. Det är min kära svägerska BM som kommit med namnet. Hoppas att hon förlåter mej för att jag snott namnet utan att fråga.
BM har också trillat ner i scrappträsket. Hon är en allkonstnär. Allt hon tar sig för blir bara SÅ bra. Hon håller även på med keramik. Ni skulle se så mycket fint hon gör... När det gäller scrappbooking så är hon superduktig. Hennes LO´s är kanon fina. Hon ställde upp i NLS månadstävling i oktober, där det gällde att altra något i svart och orange. Hon altrade en servettförvaring med värmeljus. Och hon VANN!!!!
Så fort jag fått klart för mej hur man länkar ska jag lägga upp det här så ska ni få se. Eller ändå bättre. Jag ska se om det inte går att få henne att börja blogga.....
Varför jag börjar blogga är väl för att få prata av mej, och lära känna er andra scrappare. Utbyta tips och ideer, få förslag och inspiration av andra bloggare. Och naturligtvis visa upp det jag gjort.

Hugaligen!


Det må jag då säga, att nog har det blivit bättre...... Kan inte annat än skratta :)
Nåja, nu har ni fått se skillnaden.  Än har jag långt kvar, fullärd blir man aldrig , men bättre.

Nu blir det till att inta lunch, sen fortsätter jag med bloggen.

På återseende.


Ja det här gick ju bra. Här är det sista kortet jag gjort. Det är inte till nån speciell mottagare, utan jag kom in på House of Inspirations forum och där var en tävling i deras CC. Man skulle ta en stämpel som aldrig var använd och göra ett valfritt alster. Och så här blev mitt...
Stämpeln har jag skickat efter från Addictedtorubberstamp (USA) Motivet är målat med PM. Det mönstrade pappret är MME 29 street(Bella bella) och thickers heter daquire tror jag.
Nu ska jag gå och gräva fram det 1:a julkortet jag gjorde i fjol, så ska vi se om det blivit nån förbättring.

Har blivit med blogg!

Jaha mina kära vänner. Så har det då äntligen hänt. Jag har blivit med blogg! Det känns både roligt och spännande, men ack så mycket att göra här framöver med att få bloggen som jag vill ha den. Jag tar tacksamt emot förslag på olika stilar och texter mm. Sen gäller det ju att lära sig att lägga upp bilder, länka hit och dit och ja... Kanske jag tagit mej vatten över huvudet. Är inte speciellt datorkunnig, men jag kan väl alltid lära mej.
Många är det som inspirerar mej i min scrappbooking. Jag kan väl nänma några... Catta framför allt, sen har vi Emma(Pimmi),Carola, Ztina och många fler från NorthernLightScrappers. Sen har jag lärt känna Lotta(ScrappaLungt) via nätet. Hon är en helt underbar tjej. Hon har lånat ut stämplar och svarat på alla mina frågor om distresser. För att inte tala om hennes underbara blogg! Gör ett besök. Ni ångrar er inte. Sen har jag också lärt känna cina(Wich). En skånetjej som också har en toppenblogg.Dit måste ni också gå. Ja, huvva det finns så många som inspirerar mej.

Nu ska jag se om jag kan fixa lite bilder att lägga in. Vi höres...